Duo (zwangerschaps) massage

Samen een massage? Ook dat kan bij Massagepraktijk Papillon.

Met een duo massage kan je zelf samenstellen welke massagevormen je wilt combineren, dus of je nu kiest voor twee wellnessmassage, zwangerschapsmassage of je gaat voor een wellnessmassage en zwangerschapsmassage, misschien wil één van jullie nog wel een deel Rebozo massage erbij.

Ik beschik over één massagetafel, dus kom je voor een duo massage ontvangen jullie deze massages achter elkaar. Als één van jullie gemasseerd wordt mag de andere lekker ontspannen in de praktijkruimte. Je kan dan mee genieten van de ontspannende sfeer van het masseren, met lekker ontspannende muziek onder het genot van een kopje thee of glaasje water. Er is leervoer aanwezig, maar natuurlijk kan je ook even lekker in je eigen boek wegdromen. De ervaring leert dat het juist een extra ontspannend gevoel geeft, als je zo voor of na je massage mag ontspannen. Vind je het een raar idee dat de ander in de praktijkruimte aanwezig is, geen probleem ik beschik over een nette wachtruimte. Daar kan je onder het gekletter van water ook genieten van een kopje thee en een boekje.

Waarom thee en water en geen koffie? Door het masseren komen er afvalstoffen vrij, thee en water helpen je dit af te voeren.


Juist deze massage is zo leuk om cadeau te geven en samen te genieten!

Hoge kwaliteitseisen, professionaliteit en zeer ruime & brede ervaring