Mama massage

Gefeliciteerd, je bent mama!  


Je dan ben je bevallen en mama van een klein wondertje. Welkom in de wereld van mama's. 
En of het nu je eerste, tweede of derde is. Het is een bijzondere tijd waarin je mag genieten. Maar ook moet herstellen van de zwangerschap & bevalling en mag verzorgen, dus veel tillen, dragen en voeden.

Mama massage is speciaal voor vrouwen die pas een kindje hebben gekregen. Veel mama's hebben na de bevalling last van rug-, nek- en schouderspieren. Ook het bekken kan eert nog gevoelig blijven en de kuitkrampen zijn ook niet altijd direct verdwenen. Ook ben je misschien moe van de gebroken nachten en moet misschien ook wel je wennen aan het moederschap.

Als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook beter voor je kindje zorgen. Dus neem even tijd voor jezelf en kom voor een heerlijke ontspannende massage welke is gericht op de spieren die je als mama het meeste belast. Tevens is deze massage net als andere massages goed voor het verminderen van stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid.

Een mama massage mag al snel naar de bevalling, zodra jij er klaar voor bent mag je gemasseerd worden. Zijn je borsten nog gevoelig, geen probleem. Ik gebruik een prenatale massagetafel, door het gebruik van de borst uitsparingen hoef je niet op je borsten liggen.

Je zwangerschapsperiode bewust afsluiten, dit kan met de afsluitende Rebozo massage.

Je hebt je als vrouw je lichaam negen maanden opengesteld en na de bevalling ben je sterk op je baby gericht. De 'sluitende' Rebozo massage helpt je erbij om weer 'tot jezelf' te keren en terug te komen in je eigen lichaam. De massage wordt door mij samen met je partner uitgevoerd, zodat jullie de zwangerschap samen op een prettige manier kunnen afsluiten. Natuurlijk kan deze massage ook uitgevoerd worden met een ander vertrouwend persoon, misschien wel je beste vriendin of je moeder.

Wanneer je deze massage doet, maakt niet uit. Misschien wil je deze al vlot na je bevalling of ga je liever voor de 9 maanden op en 9 maanden af, waarbij de afsluitende Rebozo massage een echte afsluiter is. Deze massage kan ook als afsluiter van je vruchtbare periode zijn. En natuurlijk kan je er ook op een ander tijdstip voor klaar zijn, ga op je gevoel af...

Rebozo massage is een massagetechniek, waarbij kleding wordt aangehouden. De afsluitende Rebozo massage wordt altijd liggend toegepast. Ben je in je zwangerschap ook al bij mij geweest, kan je ervoor kiezen om deze afsluitende massage ook bij je thuis te ontvangen.

Verwen jezelf met een heerlijk ontspannende mama massage en maak een afspraak!

Hoge kwaliteitseisen, professionaliteit en zeer ruime & brede ervaring