Wellnessmassage

Wil je als vrouw eens lekker ontspannen of heb je lichte klachten, zoals vocht vasthouden, spanningen of vermoeidheid? Kom dan eens langs voor een wellnessmassage en ervaar hoe je na deze massage je fitter en ontspannender voelt.

Deze massage is om eens even totaal van de dagelijkse stress te kunnen ontsnappen en even volledig te kunnen ontspannen.

Wellnessmassages en dus ontspanningsmassages bevatten belangrijke elementen, die zorgen voor een totale ontspanning, alles moet in balans zijn; wat je ziet, proeft, ruikt, hoort en voelt. Verlichting, mineraalwater en muziek zijn daarbij belangrijk.

Bij de wellnessmassage wordt er gemasseerd vanuit je hart. Ik luister naar mijn intuïtie die wordt ingegeven door het contact met de persoon die ik masseer. Elke massage is dus uniek. Samen kijken we eerst naar je wensen en eventuele klachten, aan de hand daarvan begin ik te masseren. Als eerst een deel over de handdoeken heen, daarna gebruik ik de lekkere warme massage olie met de geur die jij hebt uitgekozen. Ik begin bij je rug en werk vervolgens je hele achterkant van je lichaam af. Als afsluiting ontvang je weer een massage over de handdoeken heen. Dan is de massage zelf afgelopen en mag je lekker ontspannen komen zitten voor het drinken van een glaasje water. Als je het gezellig vind, kletsen we nog even na.

Een regelmatige ontspanningsmassage is rustgevend, verlichtend en ontspant de spieren en geest. De massage zorgt voor een betere doorbloeding en de flexibiliteit van het lichaam wordt vergroot. Doordat de bloedcirculatie op gang wordt gebracht zullen afvalstoffen in het lichaam beter en sneller worden afgevoerd. En ook de huidconditie zal verbeterd worden.

Ik masseer op een massagetafel, dek je toe met handdoeken en
ik maak gebruik van heerlijke warme massageolie. 


Verwen jezelf met een heerlijk ontspannende wellnessmassage en maak een afspraak.

Hoge kwaliteitseisen, professionaliteit en zeer ruime & brede ervaring