Zwangere en partner massage

Is je partner zwanger en lijkt het je mooi al masserende contact te maken met je baby? Of lijkt het je lekker om je partner te kunnen masseren, gewoon ter ontspanning of tijdens de bevalling? Of wil je graag dat jij graag dat je partner jou als zwangere leert masseren en al doende contact maakt met jullie baby in je buik en ziet je partner dit zitten? Dan is zwangere & partnermassage iets voor jou en je partner. 

Deze zwangere en partner massage is een ontspannende en leerzame massage gedurende 120 minuten. Afhankelijk van jullie wensen vullen we deze 120 minuten in.

Zo kunnen jullie beide eerst een deelmassage ontvangen. Eerst mag de partner, om zo zelf te ervaren wat een massage met je doet. Daarna mag de zwangere, samen met je partner ga ik diverse massagetechnieken uitoefenen. Dit is de opbouw van de massage, de massage zelf en de afbouw. Meestal leer ik jullie de massagetechnieken op de rug. Maar heb je bijvoorbeeld meer behoefte aan een beenmassage, gaan we hier natuurlijk lekker mee aan de slag. Zodra de partner kennis heeft gemaakt met de massage technieken terwijl je op je buik ligt, maak ik de deelmassage af. Daarna gaan we oefenen zoals het thuis is, waar je ongetwijfeld geen prenatale massagetafel hebt. Dus de net geleerde massagetechnieken gaan we samen toepassen terwijl je als zwangere lekker op je zij ligt en dan leer ik ook direct je partner hoe hij of zij je buik kan masseren. Je zult merken dat je, als partner, contact maakt met je ongeboren kindje, misschien volgt hij of zij wel je handen! Ook een massage in zithouding komt aan de orde. Tevens ontvang je tips en trucs voor een massage tijdens de bevalling.

Denk je dat dit je allemaal te veel is, geen zorgen de geleerde massagetechnieken krijg je op papier mee en natuurlijk mag je bij vragen altijd nog contact met mij opnemen. 

Het leren masseren met (Rebozo) doeken is ook mogelijk. Deze massage bevat een techniek welke tijdens de bevalling kan zorgen voor een enorme ontspanning van de bekkenbodem. Daar is waar het tijdens de bevalling allemaal moet gebeuren en wanneer je je daar kunt ontspannen verloopt het allemaal wat soepeler. Het voordeel van de Rebozo technieken is dat je deze kan toepassen zonder olie en gewoon over de kleding heen. Een aparte Rebozo doek aanschaffen voor deze massage is niet nodig, voor tijdens de bevalling voldoet bijvoorbeeld een grote sjaal ook prima.

Alle zwangere & partner massage welke ik heb mogen meemaken, zijn alle stuk voor stuk prachtig geweest. Waarbij er bij beide partners het genieten uit hun ogen straalde!

Deze massage is niet alleen een weldaad voor moeder en baby, maar ook voor haar partner. Waarin je handgrepen krijgt om anders te kunnen genieten van de zwangerschap en bij te staan tijdens de bevalling.

Verwen jezelf en je partner met een heerlijk ontspannende massage en maak een afspraak!

Hoge kwaliteitseisen, professionaliteit en zeer ruime & brede ervaring