Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje in je buik. 

Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in je lichaam, er zijn hormonale en fysieke veranderingen. Met aandacht en bewustwording voor al deze veranderingen in je lichaam kan een zwangerschapsmassage een goede ondersteuning zijn in deze speciale periode.

Heb je lichte klachten, zoals pijn in de rug, nek of schouders, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten, spanningen of slecht slapen en vermoeidheid? Of wil je gewoon even lekker als zwangere ontspannen? Dan kan je bij mij terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage.

Een zwangerschapsmassage is net anders als een ontspanningsmassage. Je draagt je kindje, je lichaam is uit balans, maar er zijn ook specifieke handelingen die niet uitgevoerd mogen worden als je zwanger bent. Bijvoorbeeld omdat deze baarmoeder stimulerend zijn. Ik heb mij gespecialiseerd in zwangerschapsmassages, de meeste massages die ik uitvoer zijn ook de zwangerschapsmassages.

De zwangerschapsmassage verbeterd de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller kunnen verlaten en het werkt rustgevend, pijn bestrijdend, ontspant de spieren en geest en geeft een geluksgevoel. Bij veel voorkomende klachten zoals pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen kan een zwangerschapsmassage verlichting geven.

Ik masseer je op een prenatale massagetafel met buik- en borstuitsparing. Hierdoor is het mogelijk om als zwangere heerlijk op je buik plaats te nemen. Deze massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. Je buik, nog klein of al groot, wordt met een speciale band ondersteunt.

Ook een massage in zijligging of zittend is geen probleem, als liggen op je buik niet fijn is.


Zwangerschapsmassage, een weldaad voor moeder en baby!

Verwen jezelf met een heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage en maak een afspraak!

Hoge kwaliteitseisen, professionaliteit en zeer ruime & brede ervaring