Over Papillon

Mijn naam is Silvia Meijering-Schager. 

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen, een zoon geboren in juli 2007 en twee dochters geboren in januari 2010 en januari 2012. Sinds een aantal jaren wonen wij op de boerderij, welke in bedrijf is als akkerbouw- en loonbedrijf. Waar we tevens ook pellets verkopen voor in een pelletkachel of ketel. www.meijeringvof.nl

Eind 2010 ben ik deze massagepraktijk begonnen en heb me vooral gericht op de zwangerschapsmassages en de babymassage. Natuurlijk kan je bij mij als vrouw ook terecht voor een ontspanningsmassage. Rebozo massage is ook een massagevorm welke ontvangen kan worden. Tevens heb ik de praktijk uitgebreid met de zwangere en partner massage en kan je ook terecht voor een mama massage. Nieuwsgierig naar deze massages? Elke massage heeft een eigen pagina waar ik uitgebreid uitleg geef.

Mijn opleidingen heb ik o.a. gedaan bij de Massage Academie te Apeldoorn waar ik ook een aantal jaren het licentieprogramma heb gevolgd. Verder heb ik bij de RGDB de cursus aanvullende babymassage technieken geleerd en doe ik jaarlijks de BHV cursus en de Eerste Hulp aan Kinderen. 

I.v.m. privé omstandigheden heb ik de moeilijke keuze gemaakt om te stoppen met mijn praktijk. Vele jaren heb ik met veel plezier massages en cursussen gegeven. Iedereen bedankt voor deze mooie momenten. Prachtige en emotionele verhalen heb ik gehoord, de bijzondere momenten waarbij een man zijn zwangere vrouw masseert en zo ook contact maakt met hun ongeboren wonder, prachtige en bijzondere reacties van baby's en hun ouders, groeiende ouders, vele complimenten vlogen mij om de oren, ontspannen/slaperige gezichten gezichten, de lach en een traan, het moment waarop je hoort dat de pijn is verminderd en vooral voor het vertrouwen dat ieder in mij had. Nogmaals BEDANKT voor deze mooie massages en cursussen!

Mijn collega Linda de Vries van massagepraktijk Joie de Vivre neemt nu alle massages en lopende cadeaubonnen over. Met een gerust hart kan ik dit doen. We hebben diverse cursussen samen gevolgd en uit eigen ervaring weet ik dat ze lekker kan masseren. Kijk gerust even op haar site www.praktijkjoiedevivre.nl.

Hoge kwaliteitseisen, professionaliteit en zeer ruime & brede ervaring